Watches & Wonders 2023. završio s rekordnim brojem posjetitelja!

U Ženevi je službeno završio najveći svjetski urarski događaj, Watches and Wonders. Tijekom pet dana trajanja sajma, kroz vrata je prošlo 43.000 posjetitelja, najviše dosad!

Watches and Wonders je ove godine udvostručio kreativnost, inovativnost i otvorenost kako bi održao korak s brzorastućim globalnim tržištem satova, koje se trenutno procjenjuje na vrijednost od  24,8 milijardi švicarskih franaka. Tako su prvi dani bili posvećeni profesionalcima,  a tijekom vikenda Salon je bio otvoren za javnost. Satovi su zavladali  i na ulicama Ženeve, uz poseban program In the City, koji je bio otvoren za sve.

Rezultati ovogodišnjeg izdanja sajma premašili su očekivanja. Dok je prošle godine ostvareno 22.000 jedinstvenih posjeta, ove godine se ta brojka gotovo udvostručila. Naime, kroz sajam je prošlo 43.000 posjetitelja. Što se tiče samih izlagača, prisustvovalo je  5.400 trgovaca iz 125 država. Impresivne brojke zabilježene su i na društvenim mrežama, putem kojih je ostvaren doseg od preko 600 milijuna ljudi, što je također rekordan broj. Tako je i ove godine Watches & Wonders potvrdio titulu vodećeg sajma urastva, ali i svjetskog promotora umijeća izrade satova!

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu