WATCHES & WONDERS | Czapek predstavio novitete iz kolekcije Antarctique (S)

Švicarska urarska kuća Czapek u Ženevi je prošli tjedan predstavila nove elegantne modele odvažnog dizajna brojčanika iz svojih dviju kolekcija: Antarctique i Antarctique S.

Kolekcija Antarctique

Modeli Antarctique Titanium Dark Sector i Antarctique Révélation ove godine su obogatili kolekciju Antarctique. Antarctique Titanium Dark Sector karakterizira minimalizam i tamni kod boja, a  pokreće  ga mehanizam SHX5 koji je vidljiv kroz stražnju stranu kućišta. Antarctique Révélation ima skeletonizirani brojčanik, stoga je njegov mehanizam SXH7 moguće proučavati s prednje i stražnje strane kućišta. Oba modela bit će dostupna u limitiranom izdanju od 100 komada.

Kolekcija Antarctique S

Czapek je kolekciji Antarctique S pridružio dva nova modela: Antarctique S ‘Sashiko’ i Antarctique S Carte des Nuages. Antarctique S ‘Sashiko’ sa svojim brojčanikom odaje počast geometrijskim linijama i trodimenzionalnosti tradicionalnog japanskog prošivanja razvijenog u Japanu tijekom razdoblja Edo. Antarctique S Carte des Nuages ima brojčanik izrađen od sedefa, što doprinosi dojmu oblačnog neba. Umjesto klasičnih oznaka sati, na ovom modelu dijamanti su preuzeli bitnu ulogu.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu