WATCHES & WONDERS | Dijamanti prevladali u Chopardovim novim modelima

Chopard je za ovogodišnje izdanje Watches and Wonders-a pripremio jedinstvene modele koji odišu elegancijom i luksuzom. Dok su noviteti iz ženskih kolekcija u znaku dijamanata, satove iz muških linija  karakteriziraju brojčanici neobičnih tekstura.

L’Heure du Diamant

L’Heure du Diamant je ponovno oživio u novom satu s ovalnim kućištem, izrađenim od etičkog zlata i ukrašenim sedefastim brojčanikom i dijamantima. Dijamanti su zasjali i na profinjenim modelima IMPERIALE Day & Night i Haute Joaillerie, koji je kreiran u Chopardovim radionicama Haute Joaillerie, gdje radi više od 30 talentiranih umjetnika. 

Haute Joaillerie
IMPERIALE Day & Night

Što se tiče muških noviteta, Chopard se još jednom poigrao s dizajnom brojčanika uz nezaobilaznu dozu elegancije. Novi L.U.C 1860 ima giljoširani zlatni brojčanik u boji lososa. Ovaj model slavi vještinu završne obrade koja je potvrđena žigom kvalitete – Poinçon de Genève. Reljefni brojčanik prisutan je i u novom Mille Miglia Classic Chronograph, satu inspiriranom automobilskim utrkama.

L.U.C 1860
Mille Miglia Classic Chronograph

Prestižno priznanje Poinçon de Genève za završnu obradu također ima novi Alpine Eagle 41 XPS s iznimno tankom veličinom kućišta od samo 3,30 milimetara. Ultratanki model pokreće  kalibar L.U.C 96.40-L koji garantira preciznost s dodijeljenim mu certifikatom.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu