Watches & Wonders | Hautlence ponovno pomiče granice urarstva

Švicarska urarska kuća Hautlence od svog osnutka se trudi pomicati granice urarstva, što se jednako očituje u prvom modelu predstavljenom 2004. godine kao i u najnovijim ovogodišnjim modelima  iz kolekcija Linear Series 2 i Vagabonde.

Dovoljan je sam pogled na brojčanike Hautlenceovih noviteta otkrivenih na sajmu Watches & Wonders da biste se uvjerili  kako se radi o satovima koji izlaze iz uobičajenih okvira urarstva. Novi Linear Series 2 prvi put linearno prikazuje vrijeme, a pokreće ga novi mehanizam koji dolazi u potpuno crnom kućištu presvučenom PVD-om s integriranim crnim remenom.

Drugi novitet koji je predstavljen u Ženevi nastao je kao rezultat suradnje s markom Black Badger. Novi Vagabonde X Black Badger privlači pažnju sa svojom trodimenzionalnošću i kontrastom. Hautlence je postigao televizijski oblik kućišta s nesvakidašnjim dimenzijama – 16×9. Korištenjem najsuvremenijih luminiscentnih materijala i promišljenim oblikovanjem oštrih kutova unutar prednje strane kućišta, postignut je izgled karakterističan za igrice iz 1980-ih.

Novi Vagabonde X Black Badger dostupan je po cijeni od 33538 eura, a Linear Series 2 po cijeni od 64027 eura.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu