WATCHES & WONDERS | Hermèsov novi model lansirat će vas među zvijezde

Hermès se ne boji sanjati i igrati prilikom kreiranja urarskih (remek) djela, što je vidljivo na novim modelima predstavljenim na najvećem međunarodnom sajmu vrhunskih satova u Ženevi.

S novim modelom, Arceau Petite Lune, Hermès je uspio spustiti zvijezde na zapešće. Kako bi prikaz noćnog neba bio što vjerodostojniji, Hermès je promišljeno spajao dragocjene materijale – aventurin, sedef, aragonit i opal. Radi postizanja dodatnog nebeskog sjaja, okruglo kućište je optočeno sa 70 dijamanata. Na zvjezdanom brojčaniku, kroz mali prozorčić se nazire prikaz mjesečevih faza. Cijelu astronomsku priču zaokružuje tamnoplavi remen izrađen od aligatorske kože.

Svoju kreativnost Hermès je pokazao i na brojčaniku novog modela Slim d’Hermès Cheval de légende. Kroz mnoštvo plavih emajliranih perli sat otkriva siluetu legendarnog konja. 

Za razliku od prethodna dva modela, noviteti Hermès H08 Chronograph i Hermès H08 spoj su urbanog i sportskog stila. Hermès H08 Chronograph ima kućište izrađeno od spoja karbonskih vlakana i grafenskog praha. Linija Hermès H08 obogaćena je s četiri nove interpretacije u luminiscentnim nijansama žute, zelene, plave i narančaste boje, tako će svatko moći pronaći model za sebe.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu