WATCHES & WONDERS | Iwc Schaffhausen proširio kolekciju Ingenieur

Iwc Schaffhausen je u Ženevi predstavio najnovije modele iz kolekcije Ingenieur, koja od 1955. kombinira robusni i sportski dizajn s neospornom tehničkom izvrsnošću.

Novi Ingenieur Automatic 40 Black odražava odvažne estetske kodove Ingenieur dizajna, istovremeno zadovoljavajući najviše tehnološke i ergonomske standarde. Unutar ergonomskog kućišta smješten je manufakturni mehanizam 32111 s rezervom snage od 120 sati. U skladu s tehničkim naslijeđem Ingenieura, unutarnje kućište izrađeno od mekog željeza štiti mehanizam od magnetskih polja.

Iste tehničke karakteristike prisutne su i u ostalim novitetima iz kolekcije Ingenieur. Ključna razlika između četiri predstavljena noviteta skriva su u izgledu brojčanika i/ili materijalu  korištenom prilikom izrade kućišta i narukvice. Svi  satovi imaju brojčanik sa zanimljivom strukturom ” Grid”, no Ingenieur Automatic 40 Aqua je obojan u tirkiznu, a Ingenieur Automatic 40 Black u crnu boju.

Ingenieur Automatic 40 Black i Ingenieur Automatic 40 Aqua su izrađeni od nehrđajućeg čelika, za razliku od preostala dva nova sata. Kao što sami nazivi modela sugeriraju, Silver-Plated ima posrebren brojčanik, dok je  Ingenieur Automatic 40 Titanium u potpunosti izrađen od titanija, materijala lakšeg i otpornijeg od nehrđajućeg čelika.

 

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu