WATCHES & WONDERS | Louis Moinet kreirao novu boju za Memoris Spirit Electrum

Urarska kuća Louis Moinet je na sajmu Watches & Wonders predstavila novitete, među kojima se ističe model Memoris Spirit Electrum dostupan u dosad neviđenoj boji!

 

 

Memoris Spirit Electrum dolazi u potpuno novoj boji – Electric zlatnoj. Jedinstvena nijansa ima metalik premaz koji pruža futuristički izgled. Ovaj model bit će dostupan u limitiranom izdanju od samo 60 komada.

TIME TO RACE

Za ljubitelje velikih brzina Louis Moinet je proizveo dvije urarske kreacije iz kolekcije TIME TO RACE: Silver Winner i Orange Papaya. Satovi se mogu personalizirati pa je tako moguće odabrati kod boja i broj prikazan na prednjoj strani kućišta.

IMPULSION

Louis Moinet u svom novom modelu Impulsion na inovativan način spoja tourbillon s kronografom. Jedno dugme aktivira kazaljku kronografa koja otkucava sekunde i plovi iznad rotirajućeg letećeg tourbillona.

TEMPOGRAPH SPIRIT

Velika središnja retrogradna kazaljka dominira brojčanikom Moinetovog noviteta – TEMPOGRAPH SPIRIT. Njegove sekvence u trajanju od 20 sekundi prikazuju se na posebnom segmentu, stvarajući jedinstvenu animaciju. Sa svojim novim modelima Louis Moinet je u Ženevi još jednom potvrdio svoje temeljne vrijednosti – kreativnost, ekskluzivnost, umjetnost i dizajn.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu