Watches & Wonders Noviteti | Hèrmes, Vacheron Constantin, Parmigiani Fleurier i A. Lange & Söhne

Drugi je dan Watches & Wonders eventa u Ženevi, a mi vas i dalje nastavljamo upoznavati s najnovijim modelima koji se ondje po prvi put predstavljaju javnosti. Danas vam otkrivamo  modele sljedećih renomiranih urarskih kuća: Hèrmes, Vacheron Constantin, Parmigiani Fleurier i A. Lange & Söhne. Hèrmesov novi Arceau Le temps voyageur će vas motivirati na putovanje sa svojim dvostrukim vremenskim zonama, dok će vam osmijeh na lice staviti razigrani dizajn modela Arceau Les folies du ciel.

Arceau Le temps voyageur

Arceau Les folies du ciel

Vacheron Constantin predstavlja svoj prvi model koji je u potpunosti izrađen od titanija, pod nazivom Overseas Tourbillon Skeleton. Tijekom njegove izrade posebna pažnja se pridavala i najmanjim detaljima.

A. Lange & Söhne je javnosti otkrio elegantni model ODYSSEUS Titanium, koji će biti dostupan u limitiranom izdanju od 250 komada. Kolekciji Richard Lange se pridružuje novi model Richard Lange Minute Repeater, a dostupan će biti u limitiranom izdanju od samo 50 komada.

ODYSSEUS Titanium

Richard Lange Minute Repeater

Parmigiani Fleurier je predstavio nove modele iz  kolekcije Tonda PF, od kojih ističemo model Tonda PF Micro-Rotor. Njegov minimalistički dizajn ga čini idealnim za nošenje u svakoj prilici.

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.