Watches & Wonders | Rekordnih 55 urarskih kuća predstavit će se na prestižnom urarskom sajmu

Dok se dojmovi s posljednjeg urarskog sajma Watches and Wonders još uvijek sliježu, u Ženevi su već počele pripreme za sljedeći urarski spektakl, Watches and Wonders Geneva 2024., koji će se održati od 9. do 15. travnja 2024. godine. Ekskluzivne novitete predstavit će najveći broj urarskih kuća dosad!

Svoj dolazak potvrdilo je 55 urarskih kuća, što je najveći broj izlagača otkad se održava Watches and Wonders. Uz prestižna imena, kao što su Rolex, Cartier, Patek Philippe, IWC Schaffhausen i TAG Heuer, po prvi put će se među izlagačima naći šest novih brendova – Bremont, Eberhard & Co, Gerald Charles, Nomos Glashütte, Norqain i Raymond Weil.

Fokus sljedećeg prestižnog urarskog sajma bit će na iskustvu posjetitelja, kao i na smislenoj povezanosti i interakciji s izlagačima. Nekoliko je prostora prošireno, kako bi se omogućilo dovoljno prostora za nove urarske kuće i  veći broj posjetitelja. Osmišljen je i novi 7-dnevni program s otvaranjem Salona za javnost od subote do ponedjeljka. Ulaznice se mogu kupiti online od početka veljače 2024., a u prodaji će biti dostupne i  studentske i vikend ulaznice po promotivnim cijenama.

 

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku