WATCHES & WONDERS | Rolexov kultni model slavi 60. obljetnicu

Rolex je u Ženevi predstavio novitete koji odaju počast slavljeničkom modelu Oyster Perpetual Cosmograph Daytona lansiranom prije šezdeset godina.

Rolex je kreirao novu generaciju šezdeset godina starog modela Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, koja je suptilno dorađena s brojnim detaljima kako bi se postigao suvremeniji izgled i učinilo sat praktičnijim za nošenje.

Poznata urarska kuća u Ženevi je odala počast i Hansu Wilsdorf s novim modelom Perpetual 1908. Ovaj model je dostupan u dvije verzije – s kućištem izrađenim od  bijelog i žutog zlata.

Watches & Wonders event bio je prilika da Rolex predstavi novitete za istražitelje morskih dubina i nebeskih visina. Novo izdanje modela Oyster Perpetual Yacht-Master 42 prvi je put  izrađeno od RLX titana, posebno čvrste, ali lagane legure, a  na novom  Oysteru Perpetual Sky-Dweller napravljena su estetska i tehnička poboljšanja.

Na prestižnom sajmu zasjale su i dvije nove verzije Oyster Perpetual GMT-Master II koje signaliziraju povratak 18-karatnog žutog zlata. Jedan model je izrađen od Rolesora (kombinacije čelika Oystersteel i žutog zlata), dok je drugi model u potpunosti izrađen od 18-karatnog žutog zlata.

Među Rolexovim novitetima našao se  Oyster Perpetual Explorer 40 koji je ostao vjeran izvornom modelu lansiranom prije sedamdeset godina, kada je prvi put osvojen vrh Mont Everesta.

Ljubiteljima boja pažnju će privući novi Oyster Perpetual koji sa svojim šarenim brojčanikom zrači toplinom i optimizmom. Poseban dizajn brojčanika krasi i novitete iz kolekcije Day-Date. Na sjajnim brojčanicima se nalaze rimski brojevi koji su optočeni dijamantima.

Novi satovi reflektiraju Rolexovu želju za inovativnošću i napretkom uz zadržavanje osjećaja kontinuiteta i poštivanje tradicije.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu