WATCHES & WONDERS | Tag Heuer Carrera slavi 60. godišnjicu

Na Watches & Wonders eventu u Ženevi Tag Heurer slavi 60. godišnjicu gobalne ikone – Tag Heuer Carrera i predstavlja novitete s kojima  potvrđuje titulu vrhunskog proizvođača satova.

TAG Heuer slavi 60. obljetnicu svog kultnog modela Heuer Carrera predstavljanjem TAG Heuer Carrera Chronograph 39mm u plavoj i crnoj boji. Slavljenički model nadahnut je dizajnom “staklene kutije”, a pokreće ga evoluirani manufakturni kalibar TH20-00 s  dvosmjernim mehanizmom s redizajniranim skeletoniziranim rotorom u obliku TAG Heuer štita.

Među slavljeničkim modelima nalaze se i TAG Heuer Carrera Chronograph 42 mm koji je inspiriran satom Heuer Carrera iz 1963.,  zatim TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon s tourbillonom vidljivim kroz otvor na položaju od 6 sati te TAG Heuer Carrera Date čiji je dizajn nadahnut utrkama.

Posebnu pažnju zaslužuje i nova TAG Heuer Carrera Plasma Diamant d’Avant-Garde, model koji je optočen s dijamantima nastalim u laboratoriju. Za izradu sata korištena je tehnika Diamant d’Avant-Garde koja prkosi konvencijama i nudi jedinstven i disruptivan dizajn.

Dijamanti su prisutni i na novom modelu  TAG Heuer Carrera Plasma Chronograph Tourbillon. Ovaj novitet gotovo je cijeli optočen dijamantima, od brojčanika pa sve do narukvice.

Bilo da se radi o inovativnom dizajnu ili tehničkim elementima, Tag Heuer uspješno zadržava poziciju jednog od najboljih proizvođača satova.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu