WATCHES & WONDERS | Tudor odaje počast svom prvom ronilačkom modelu

Tudor je prije 69 godina predstavio svoj prvi ronilački model a ove godine mu je odlučio odati počast, predstavivši u Ženevi novi Black Bay 54 s ključnim karakteristikama originala.

Novi dodatak kolekciji Black Bay na moderan način utjelovljuje izgled prvog ronilačkog sata ove marke. Dizajn brojčanika i veličina promjera kućišta od 37 milimetara inspirirani su originalom iz 1954.godine. Sat pokreće samonavijajući manufakturni mehanizam  MT5400 s rezervom snage od 70 sati. Kolekciji Black Bay je pridružen i novi model u kombinaciji s tamnocrvenim obručem. Izvrsnost ovog modela potvrđuje certifikat METAS.

U Ženevi je Tudor predstavio mogućnost izbora između  četiri različite veličine kućišta satova iz kolekcije Black Bay. Radi se o modelima čija su kućišta izrađena od nehrđajućeg čelika s fiksnim obručem. Veličine promjera između kojih se može birati su:  31, 36, 39 i 41 milimetar.

Kolekciji Black Bay GMT također je pridružen jedan novitet s prepoznatljivim tamnocrvenim i plavim okvirom. Uz nove sportske satove, Tudor je predstavio i klasične modele iz kolekcije Tudor Royal u novim bojama. Tako sada brojčanici dolaze u čokoladno smeđoj boji i nježnoj boji lososa.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na kioscima ili naručite na linku uz besplatnu dostavu