Započeo novi virtualni Watches and Wonders!

U srijedu 7. travnja započelo je novo izdanje prestižnog virtualnog sajma satova Watches and Wonders, koje će za sve zainteresirane biti dostupno na službenoj web stranici watchesandwonders.com od 8. do 13. travnja.

Na ovogodišnjem izdanju sajma Watches and Wonders u Ženevi će gostovati 38 luksuznih svjetskih brendova koji će sudjelovati na 500 medijskih konferencija, šest panela, različitih virtualnih tura te programu Morning Show koji će se emitirati uživo svako jutro u 8 sati preko prethodno navedene web stranice i službenog YouTube kanala sajma.

Osim Morning Showa, svi zainteresirani moći će svakodnevno s početkom u 12.15 sati pratiti i izlaganja i debate predstavnika brendova, influencera i stručnjaka iz svijeta urarstva na teme vezane uz satnu industriju.
Sami brendovi će kroz 42 planirana predstavljanja izložiti svoje najnovije proizvode i ideje.

Na virtualnom sajmu Watches and Wonders sudjeluju: A. Lange & Söhne, Arnold & Son, Baume & Mercier, Bvlgari, Carl F. Bucherer, Cartier, Chanel, Chopard, Chronoswiss, Corum, Ferdinand Berthoud, Greubel Forsey, H. Moser & Cie., Hermès, Hublot, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Louis Moinet, Louis Vuitton, Maurice Lacroix, Montblanc, NOMOS Glashütte, Oris, Panerai, Patek Philippe, Piaget, Purnell, Rebellion Timepieces, Ressence, Roger Dubuis, Rolex, Speake-Marin, TAG Heuer, Trilobe, Tudor, Ulysse Nardin, Vacherom Constantin i Zenith.

Po završetku virtualnog dijela sajma, u planu je i fizički dio koji će se održavati u Šangaju od 14. travnja, a svoje satove izlagat će dio brendova s virtualnog dijela.

Novosti sa sajma Watches and Wonders možete pratiti na našem portalu, Facebook stranici i Instagram profilu.