Zenith s novim modelom obilježava mjesec svjesnosti o raku dojke

Početkom listopada Zenith je predstavio svoj novi model,  Zenith Chronomaster Sport Pink, s kojim obilježava mjesec podizanja svijesti o borbi protiv raka dojke od kojeg svake godine obolijeva sve više žena. S ciljem da pridonese  osvješćivanju javnosti o problemu koji dotiče velik broj žena i pruži potporu,  Zenith će dio zarade od prodaje svog noviteta donirati  Susan G. Komen, vodećoj svjetskoj organizaciji za borbu protiv raka dojke.

Kućište novog modela izrađeno je od nehrđajućeg čelika, a promjer mu iznosi 41 milimetar. Safirno staklo prekriva obje strane kućišta. Brojčanik je obojan u svjetloroza boju koja predstavlja jedan od prepoznatljivih simbola borbe protiva raka dojke. Kazaljke i oznake sati su obložene rodijem i premazane sa  Super-Luminovom SLN C1. Za rad sata zadužen je manufakturni automatski mehanizam El Primero 3600 s 35 rubina, 60-satnom rezerom snage i funkcijama sati, minuta, malih sekundi, datumom, kronografima. Kalibar radi na frekvenciji od 36.000 vibracija na sat.

Zenith Chronomaster Sport Pink dostupan je u limitiranom izdanju od 500 primjeraka, po cijeni od 12.300 eura. Dvadeset posto prihoda od prodaje bit će izravno donirano Susan G. Komen.

Najnoviji broj Satova i nakita potražite na bolje opskrbljenim kioscima ili ga naručite kod nas u redakciji na linku