ZVIJEZDE I SATOVI | Evo koje su satove nosili nogometaši na Svjetskom prvenstvu

Najvažnija sporedna stvar na svijetu je zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru bila nezaobilazna tema tijekom proteklih nekoliko tjedana. Dok se svima još uvijek sliježu dojmovi od nevjerojatnog rezultata naše momčadi, mi smo ponovno zavirili na teren kako bismo vam otkrili satove koje su nosili vrhunski sportaši za vrijeme boravka u Katru.

Lionel Messi je za svoj posljednji nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu odabrao Patek Philippe Nautilus 5740G Perpetual Calendar.

Poseban kao i uvijek, logično je da je vlastitu kreaciju na zapešću nosio Cristiano Ronaldo. Naime, poznati portugalski nogometaš je u suradnji s Jacob & Co kreirao sat pod nazivom Flight of CR7.

Ništa manje nije bio važan model sata koji su nosili suci, s obzirom da im on predstavlja jedan od ključnih alata tijekom suđenja. Tako ste na većini sudaca mogli uočiti specijalno izdanje modela Hublot Big Bang.

Popularni igrač Kylian Mbappé i francuski trener Didier Deschamps također su se odlučili za Hublotove satove u Kataru. Mbappé je na ruci nosio model Hublot Big Bang Chronograph, a trener Deschamps Big Bang Sapphire Tourbillon.

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić u Kataru je prošetao s modelom Patek Philippe Nautilus Annual Calendar 5726/1A.

Foto: Tom Dubravec, Mike Hewitt, Getty Images

Više o najnovijim modelima prestižnih urarskih kuća pročitajte u novom Katalogu satova!

Ne propustite ovu priliku i naručite svoj Katalog satova za 2023. godinu već danas  na 098 98 32 577 ili pretplata@kronomedia.hr 

 

NARUČI OVDJE