Noviteti TAG Heuera

Spoj dviju ikona

Suradnja dvaju kultnih brendova rezultirala je modelom TAG Heuer Carrera x Porsche Limited Edition koji je utjelovljenje inovativnosti, prestiža i luksuza. Upečatljivi crni brojčanik inspiriran je Porscheovom prepoznatljivom karoserijom. Sat pokreće automatski mehanizam Heuer 02 automatic s rezervom snage od čak 80 sati.

Na crnom kućištu urbanog izgleda, koje ima promjer od 44 mm, nalazi se keramički okvir s tahimetarskom skalom. Naziv poznatog brenda Porche ispisan je tintom između 1 i 2 sata, kao i kod prethodnog izdanja. Na crnom svjetlucavom brojčaniku su smještena tri podbrojčanika.

Vodootpornost ovog modela je procijenjena na 100 metara. Cijena ovog jedinstvenog modela iznosi 7050 dolara.

Trkaći automobili kao inspiracija

Na ovogodišnjem Watches and Wonders TAG Heuer je predstavio još jedan sat koji je nastao kao rezultat suradnje. Dizajn novog modela Monaco Gulf Special Edition se i dalje temelji na tri kultne boje Gulfa.

Ovaj put su kombinacije boja još intenzivnije, dok je logo Gulfa prvi put u bijeloj boji. Oznaka od 12 sati je zamijenjena brojem 60 koji predstavlja znak broja na trkaćim automobilima Porsche Gulf. Oznaka 60 je polirana i presvučena rodijem poput karoserije trkaćeg automobila.

Za pokretanje ovog sportskog sata zadužen je kućni mehanizam Heuer 02 s rezervom snage od 80 sati i sofisticiranim stupčanim kolom. Gotovo svaki detalj ovog sata ima određenu simboliku, pa tako i remen.

Izrađen je od perforirane plave teleće kože s narančastim šavovima. Rupe na remenu su različitih veličina, čime se odaje počast dizajnu Monaca iz 1970-ih. Ovaj model će bit dostupan po cijeni od 7050 dolara.