Watches & Wonders 2024. – Evo kako izgleda nova verzija Rolex GMT-Master II

Rolex je nasuprot očekivanjima izbacio monokromatsku verziju GMT Master II, za razliku od očekivane crno-crvene verzije. Sat je istih dimenzija kao i ostali iz te linije, ali ima i opciju od 40 milimetara te se može birati između Oyster i Jubilee narukvice. Na kućištu se nalazi antirefleksivno safirno staklo te keramički umetak na rotirajućem obruču. Brojčanik ima klasičnu crnu pozadinu na kojoj se ističe zelena kazaljka za GMT, a na indeksima i ostalim kazaljkama je 18-karatno bijelo zlato.

Sat pogoni Rolexov in house Superlative Kronometar s automatskim kalibrom 3285. Taj mehanizam ima 4hz okretaja i preko 70 sati zalihe. Sve funkcije sata je moguće podesiti na krunici te sam mehanizam zadržava preciznost do 2 sekunde unutar dana što je za automatski mehanizam izvrsno. Ove dvije varijante bit će ponuđene u specijaliziranim Rolexovim buticima po cijeni od 11,000 eura za varijantu s Oyster narukvicom te 11,200 eura za varijantu s Jubilee narukvicom.

Pratite naš portal za sve novosti vezano za sajam Watches and Wonders na kojem smo uživo i izvještavamo iz minute u minutu.

Izvor-https://newsroom.rolex.com/watches

Novi broj časopisa Satovi i nakit naručite na linku