Najčitaniji članci Satovi i nakit | 2021

Još jedna godina je na kraju! Stoga se osvrnimo i pogledajmo koje ste članke o satovima i nakitu najviše čitali na našoj web stranici.

Satovi koje se isplati kupiti – Seamaster

Ovaj luksuzni ronilački sat referentnog broja 210.32.42.20.06.001 iz kolekcije Seamaster Diver 300M ima kućište dimenzija 42 x 13,56 mm, izrađeno od nehrđajućeg čelika i keramike i s obje strane prekriveno safirnim staklom.

Katalog satova | Breitling

Sportski nautički sat referentnog broja A17326211C1P4 iz kolekcije Navitimer ima kućište dimenzija 41 x 10 mm, izrađeno od nehrđajućeg čelika i s obje strane prekriveno safirnim staklom. Brojčanik je modre boje. Sat pokreće manufakturni automatski kalibar Breitling 17 sa 25 rubina, 38-satnom rezervom snage i funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat. Remen je izrađen od aligatorske kože. Cijena: 4.205 €

Omegin ronilački kronograf za America’s Cup

Kao posvetu 36. po redu najstarijem jedriličarskom natjecanju America’s Cup, koje se održava od 6. do 15. ožujka na Novom Zelandu pod pokroviteljstvom Prade, službeni mjeritelj vremena utrke Omega predstavio je vizualno atraktivni ronilački kronograf iz kolekcije Seamaster, OMEGA Seamaster Diver 300M America’s Cup Chronograph.

AP-ov popularni ronilački sat u novom ruhu

Švicarski satni brend Audemars Piguet predstavio je nove verzije svog popularnog luksuznog ronilačkog modela Royal Oak Offshore, koje su zadržale upečatljivu AP-ovu sportsku estetiku, a nadograđene su novim dizajnerskim rješenjma, mehanizmom i remenjem sa sustavom brze i jednostavne zamjene.

Paneraijev reciklirani sat

Na sajmu Watches and Wonders popularni satni brend Officine Panerai predstavio je zanimljivi model gotovo potpuno izrađen od recikliranih materijala – Submersible eLAB-ID ref. PAM01225.

Satovi koje se isplati kupiti – Royal Oak

Sat referentnog broja 15710ST.OO.A085CA.01 iz kolekcije Royal Oak Offshore ima kućište dimenzija 42 x 14,1 mm, izrađeno od nehrđajućeg čelika i s obje strane prekriveno safirnim staklom.

Satovi za volanom – Breitling

Model Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green ima čelično kućište promjera 42 milimetra, koje s bočne strane ima pločicu s gravurom Bentleyjeva imena, a vodootporno je do 100 metara.

Urarstvo | Plastika u satovima

Ivan Puzak piše: “Veliki broj švicarskih tvornica elektronske mehanizme i njihove dijelove izrađuje od plastike jer su na njima mala opterećenja, a današnje su plastične mase vrlo kvalitetne”